Mapa e indicaciones

Toca para ampliar la imagen

Qué hay cerca:

Attraction icon

Restaurants icon

Indicaciones

Enlaces de viajes más cercanos

Aeropuerto Chania
Ferri Souda 15 km
Estación de tren Geen
Coche Se recomienda coche

Actividades cercanas Gavalohori

Deportes Deportes de agua
Ideal para Paseos o senderismo, Vacaciones rurales , Descanso en la playa/lago

Indicaciones

VANUIT DE LUCHTHAVEN VAN CHANIA NAAR VILLA SPITI ATHINA

(een dik half uur)

Na het verlaten van de parking sla je linksaf bij het eerste kruispunt f. Bij het volgende kruispunt ga je rechtsaf (richting Chania). Een 5-tal km verder, aan het rond punt, neem je de 2° exit richting Souda en Rethymnon.

Volg deze weg, die met haarspeldbochten naar beneden gaat en rond de baai van Souda. Aan de verkeerslichten rechts afslaan en aan het volgende (gevaarlijke!) kruispunt: links (nog altijd de pijlen Rethymnon volgen). Dan moet je links afslaan de "highway"* op.

Volg de groene borden richting Rethymnon/Heraklion en rij een 8-tal km tot aan de afrit "Kalyves" (opgelet, die is moeilijk te zien in het donker). Bij de pijl "Kalyves" links afslaan.

Volg de kronkelweg naar beneden en rijd het dorp Kalyves helemaal door tot de weg naar rechts draait en weer omhooggaat. Daar neem je de eerste afslag naar links naar Almyrida.

Volg de kronkelweg tot in het centrum van Almyrida. Rij tot aan de kust en sla je dan rechtsaf. Die weg volg je zo'n 3 à 4 km tot je Gavalohori binnenrijdt. Op de hoek van het 1° zijstraatje links zie je een massieve natuurstenen muur met een grote poort: ons huis ligt daarachter. Welkom!

VANUIT HERAKLION NAAR VILLA SPITI ATHINA (een kleine 2 uur)

Als je de luchthaven van Heraklion verlaat neem je de eerste afslag rechts om de autostrade op te rijden richting Rethymnon/Chania. Het is ongeveer 1u30 rijden tot aan de uitrit van Georgioupolis (opgelet je bent er snel voorbij).

Rij dan langs de kronkelweggetjes via Exopolis naar Vamos. Daar neem je richting Kalyves. Halverwege sla je rechtsaf richting Gavalohori. Je rijdt het dorp door, voorbij het dorpsplein. Villa Spiti Athinà vind je aan het 2° kleine zijstraatje rechts op de hoek, achter de natuurstenen muur met de grote poort.